Bookmark and Share
DHTML JavaScript Website Pull Down Navigation Menu By Milonic


Loading


Top: World: Shqip: Kompjutera: Lojëra:


This category in other languages:
   
Bosnian  (1)  Catalan  (30)  Chinese Simplified  (251)  
Chinese  (54)  Czech  (133)  Danish  (125)  
Dutch  (122)  English  (42,210)  Esperanto  (17)  
Farsi  (3)  Finnish  (58)  French  (1,397)  
German  (3,136)  Greek  (9)  Hebrew  (81)  
Hungarian  (21)  Icelandic  (0)  Italian  (731)  
Japanese  (1,742)  Korean  (9)  Latvian  (6)  
Lithuanian  (39)  Macedonian  (0)  Norwegian  (31)  
Polish  (337)  Portuguese  (27)  Romanian  (46)  
Russian  (956)  Serbian  (14)  Slovak  (16)  
Spanish  (831)  Swedish  (95)  Thai  (4)  
Turkish  (253)  Ukrainian  (46)  


 • Blogu i Fjalekryqit - - Blog personal me fjalëkryqe dhe enigma të tjera në gjuhën shqipe. Çdo ditë së paku një fjalëkryq i ri.
 • Kend Lojrash - - Luaj lojra falas online. Mbi 800 lojra falas.
 • Lojra Falas - - Lojra Falas Online. Luani falas 1500 lojra te vogla. Argetohuni sa me bukur me lojrat ton.
 • Lojra Falas Online - - Qindra lojra falas online.Luani falas online me lojra flash pa pasur nevoje ti shkarkoni lojrat.
 • Lojra te Ndryshme - - Lojra online, te gjitha falas. Lojra me kerre dhe lojra shqip.
 • Lojra Virtuale - - Lojra online per te kaluar kohen e lire para kompjuteri.
 • LojraFalas.com - - Mbi 500 lojra falas flash. Mund te luani me ore te tera pa u lodhur ne kete mori lojrash falas.
 • LojraFalasOnline.com - - Ketu mund te gjeni lojra online falas nga me te ndryshmet, te kategorizuara sipas lloj.
 • LojraOnline.com - - Lojra nga me te ndryshmet online, te kategorizuara sipas llojit te tyre.
 • Luaj.biz - - Luani qindra lojra online falas.Luaj Lojra Falas Online.
 • LuajOnline - - Lojera te ndryshme falas, te ndara sipas kategorive.
 • Lujeluje - - Ne kete faqe do te gjeni qindra lojra te gjitha jan ne format flash.
 • Parajsa Lojra - - Lojra online nga me te ndryshmet, dhe te gjitha ne shqip.
 • Pertaci: Luaj - - Lojra online flash dhe falas per te gjithe.
 • Pokeristi - - Komuniteti shqiptar për poker online. Bisedoni në forumin e pokerit për strategji të pokerit. Analiza të duarve që luani.tick TerritorioScuola.com

TerritorioScuola. Some rights reserved. Informazioni d'uso