Bookmark and Share
DHTML JavaScript Website Pull Down Navigation Menu By Milonic


Loading


Top: World: Shqip: Lajme: Gazeta:


See also:

This category in other languages:
   
Afrikaans  (13)  Arabic  (186)  Azerbaijani  (16)  
Belarusian  (17)  Bosnian  (4)  Bulgarian  (26)  
Catalan  (19)  Chinese Simplified  (166)  Chinese  (5)  
Czech  (12)  Danish  (75)  Dutch  (90)  
English  (3,856)  Estonian  (18)  Farsi  (28)  
Finnish  (56)  French  (15)  German  (22)  
Gujarati  (11)  Hebrew  (8)  Indonesian  (34)  
Italian  (37)  Japanese  (304)  Korean  (42)  
Kurdish  (12)  Malay  (3)  Norwegian  (170)  
Polish  (14)  Portuguese  (9)  Romanian  (155)  
Russian  (22)  Serbian  (48)  Spanish  (10)  
Swedish  (77)  Tamil  (12)  Thai  (52)  
Ukrainian  (36)  Vietnamese  (0)  


  • Albanian Mail - - Gazeta shqiptare në Britaninë e madhe dhe Irlandë.
  • Bota Sot - - Gazetë e përditshme shqiptare. Albanian Daily Newspaper.
  • Gazeta 55 - - Mund të lexoni lajmet e dites dhe gazeten në formatin PDF.
  • Gazeta Korrieri - - Mund të lexoni lajmet e gazetes dhe të informoheni mbi shqiperinë.
  • Gazeta Tema - - Gazete e perditshme e pavarur me lajme nga shqipëria dhe rajoni.
  • Koha Jonë - - Gazeta e perditshme e pavarur shqiptare. Këtu mundeni ta lexoni lajmin në internet.
  • Lajme shqip online - - Shqipmedia.com informon në mënyrë të shpejtë, të paanshme dhe profesionale.
  • Shekulli Online - - Gazete e perditshme. Në internet mundeni të i lexoni lajmet më të reja.
  • Zeri i Popullit - - Gazetë e perditshme e Partise Socialiste.tick TerritorioScuola.com

TerritorioScuola. Some rights reserved. Informazioni d'uso